Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Uwfotocadeau | Doe meer met foto´s!

Uwfotocadeau is specialist in gepersonaliseerd printwerk op vele materialen, zoals canvas, aluminium, plexiglas, tuinposters, posters, hout en stickers. uwfotocadeau.be werd medio 2005 gelanceerd. In de afgelopen jaren hebben wij een grote klantenkring voor gepersonaliseerd printwerk opgebouwd. Het grootste deel van de opdrachten betreft het printen van foto´s, maar ook logo´s, artist impressions, scans, naamborden, reclameslogans et cetera, komen op onze materialen uitstekend tot hun recht.

Innovatie

Kenmerkend voor Uwfotocadeau is de voortdurende drang naar innovatie en verbetering. Zowel in productaanbod als in de afwerking, administratief en logistiek. Goed voorbeeld hiervan is de productuitbreiding zoals die gestalte heeft gekregen. Gestart met foto op canvas, maar in enkele jaren uitgebreid met aluminium, forex, tuinposters, puzzels en verlijmde foto afdrukken. Voor veel van deze gepersonaliseerde fotoproducten was Uwfotocadeau de eerste of één van de eerste online aanbieders.

Voorbeelden van innovatie op logistiek gebied zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden tot het plaatsen van spoedopdrachten en zaterdag levering. Innovatief is ook onze bestelmodule, waarin de klant per product kan kiezen uit vele tientallen formaten en waarbij hij bewerkingen zoals foto bijsnijden, aanmaken van kleurranden en het zwart/wit of sepia maken van de foto zelf kan uitvoeren en bekijken, alvorens de order af te ronden.