Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 2360 beoordelingen

Foto op aluminium

 v.a. 14,95
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Geborsteld RVS of Wit
  • Topkwaliteit, stoere uitstraling
  • Blinde ophanging (kleefplaat of verstekprofiel)
  • Alle formaten t/m 200x400cm

Tot 30% KORTING op meestverkochte formaten

Aluminium fotopanelen panorama grootformaat

Uw foto aluminium, superkwaliteit

Een haarscherpe fotoprint op aluminium, is een sieraad aan de muur van huiskamer, babykamer, slaapkamer of zelfs de schutting in de tuin. U kunt kiezen uit het aluminium paneel met een witte toplaag of de aluminium foto op een geborstelde RVS toplaag. Voor een bijzonder fotoeffect! Leverbaar vanaf de kleinste formaten 15x20cm tot en met grootformaat foto afdrukken van 200x300cm, witte toplaag kan zelfs tot 200x400 centimeter!

Aluminium foto panorama

Kies ik voor witte toplaag of toch voor geborsteld rvs?

Het verschil tussen de print op witte toplaag of op de geborstelde aluminium toplaag is groot: bij de witte toplaag blijft wit in de foto wit op de print met als resultaat een volledig kleurgetrouwe foto aan de muur. Bij geborsteld RVS wordt het wit in de foto niet geprint, hiermee krijgen de witte delen in het bestand dus de kleur van de aluminium toplaag. De licht geborstelde structuur zorgt bovendien voor een bijzondere uitstraling van de foto, die mee beweegt met de lichtinval. Het staat garant voor de bijzondere aluminium look. Beide uitvoeringen zijn zeer geschikt als wanddecoratie in een moderne keuken of woonkamer. Maar dus ook geschikt voor buiten, zoals tuindecoratie of op het balkon.

Foto op aluminium met hoek
Foto op aluminium prachtige printkwaliteit en in dit geval met knik geleverd, om de hoek te kunnen nemen. In overleg is bij Fotogeschenk alles mogelijk!
Artwork op aluminium witte toplaag
Drieluik artwork op aluminium witte toplaag.
Aluminium fotopanelen panorama grootformaat 1
Blinde buitenmuur met grootformaat aluminium fotopanelen. Vanuit appartement kijkt klant kijkt nu uit op zee (inzetje).