Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op canvas

 v.a. 4,95
  • Topkwaliteit
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Op 2 of 4cm dik frame
  • NIEUW: Museumcanvas verlijmd op dibond
  • Alle formaten t/m 200x400cm
  • Zijdeglans vernis optie

NIEUW: foto op canvas 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken. Ontwerp ze nu zelf online.

Informatie 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken

Op werkdagen voor 13.30 uur met de optie "spoed" besteld = dezelfde dag verzonden!

Hond op canvas

Uw canvas foto kader van Uwfotocadeau

Bij ons maakt u eenvoudig uw mooiste foto op canvas doek. Uw foto's worden scherp geprint op de hoogste kwaliteit linnen doek. Laat uw fotodoek door ons opspannen op een 2 cm dik houten frame, voor een meer robuuste uitstraling van uw fotoprint kiest u voor het  4 centimeter dikke frame. Uiteraard zijn onze hoogwaardige canvas afdrukken volledig zonlichtbestendig, ze blijven aantoonbaar vele jaren in topconditie. Ter decoratie van tuin of balkom kiest u voor de speciale foto op canvas geschikt voor buiten. De canvas foto's van Uwfotocadeau worden zeer snel geleverd, vandaag besteld is binnen enkele dagen geleverd!

Grootformaat foto canvas

Meerluik canvas print

Wilt u een echte eyecatcher in de slaapkamer, huiskamer of tegen de wand van uw keuken? Wij printen en spannen op tot maar liefst 140x300 centimeter. Ter voorkoming van transportschades brengen wij alle grootformaat foto's met eigen vervoer op afspraak bij u thuis of op uw bedrijf. Ook panoramacanvassen bestelt u bij Uwfotocadeau.

Vernis canvas zijdeglans

Voor een utlieme canvas ervaring adviseren wij onze geverniste canvas, zijdeglans gevernist. Dit canvas product is speciaal ontwikkeld voor kunstfotografie en het afdrukken van reproducties. 
Let op, vanwege de langere droogtijd kan deze canvas NIET met superspoed worden geleverd.

Los canvas doek

Als een van de weinige fotolabs bieden wij ook de mogelijkheid uw foto als los canvas doek of los canvasdoek met ringen te leveren. Een los doek kan tot een grootte van 140x1200 cm worden besteld.

Canvas met 2cm en 4cm dikke frames
2cm en 4 cm dikke frames
Foto op los canvas doek
je foto op los canvas doek
Grootformaat canvas
Je foto op grootformaat canvas