Uwfotocadeau scoort 8,9 uit 10.
uit 4173 beoordelingen

Foto op plexiglas

 v.a. 8,95
  • Levertijd 2-4 werkdagen
  • 4, 6, 8 of 10 mm dik
  • Topkwaliteit, glossy uitstraling
  • Afstandhouders OF blind ophangsysteem
  • T/m 200x300 cm

NIEUW: foto op plexiglas 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken. Ontwerp ze nu zelf online.

Informatie 2 luik / 3 luik / 4 luik / meerluiken

T/m zondag 24.00 uur tot 25% KORTING op meestverkochte formaten

Plexiglas met portretfoto

Foto op plexiglas van topklasse

Plexiglas geeft diepte en brille aan iedere foto. Uw mooiste foto's worden op de achterkant van het 4mm, 6mm, of 10 mm dikke plexiglaspaneel geprint. Kleurecht, uv-bestendig en watervast en hierdoor ook prima geschikt voor badkamer of douche of buitengebruik, bijvoorbeeld als naambod of reclamebord. Van 15x20cm plexiglas foto t/m grootformaat plexiglas 200x300cm. Er is altijd wel een foto op plexiglas in de aanbieding. Wij bieden keuze uit diverse blinde ophangsystemen voor de fotoafdruk op plexiglas. Maar uiteraard kan het plexiglas fotopaneel ook met boorgaten en aluminium afstandhouders worden besteld. Bij grote formaten foto op glas extra afstandhouders.

Wit mee printen of juist transparant plexi?

Voor foto's afdrukken raden wij aan altijd de witte deklaag mee te printen, voor een optimaal resultaat. Voor het printen van teksten en logo's op plexiglas kan het erg fraai zijn om de witte delen in het ontwerp volledig doorzichtig te laten. In dat geval kiest u er tijdens het bestellen voor om de witte deklaag NIET mee te printen. Indien u een deel van het wit wel en een deel niet wilt laten afdrukken, neemt u contact met ons op. In overleg is alles mogelijk! 

Plexiglas foto

Dikte plexiglas foto paneel

De minimale dikte van onze plexifoto panelen is 4 mm. Optioneel kunnen we ook op 6 of zelfs 10 mm plexiglas afdrukken. U selecteert zelf de gewenste dikte tijdens het foto op plexiglas online bestellen.

Verschillende plexiglas diktes
Verschillende diktes plexiglas
Plexiglas met ophangprofielen
Plexiglas foto ophangen met ophangprofielen
Foto op meerdere plexiglas tegels collage
Tegelcollage: foto op meerdere plexiglas panelen